bunga api…

Assalamualaikum…Lama aku tak menulis…dengan keje menimbun di pejabat nie….balik rumah pula sibuk dengan freelance…tak menentu dah hidup nie tapi aku tetap bahagia…dalam kesibukkan nie aku sempat jugak abis dengan pc game Time Shift dan Las Vages…pastu tak tau nak wat aper…ada jugak video yang kena edit lagi..tapi tue laa dengan cita² nak dapatkan motherboard 2Core musnah…nak tunggu render satu video leh tido siap ngigau lagi baru leh siap render…huhuhuuhu…

Di sini saja jerkk malam semalam tak tau nak wat aper aku update dan edit sedikit gambar masa raya dulu…hanya berbekalkan Canon A64 10 megapixel dapat aa gambar macam nie…tengah kumpul nak cari DSLR Nikon D200 lak…doa²kan lah…( tak kawen ler aku )…berbalik dengan gambar nie…anak buah aku tak ramai…3 orang saja…tapi yang along dan akak tue anak kepada akak aku…yang laki kecik tue anak abang aku…lihat lah aksi² mereka malam tue dengan bunga api…

003.jpg 006.jpg 007.jpg

001.jpg004.jpg 011.jpg

012.jpg015.jpg 014.jpg

Tak banyak aku nak upload…hanya sekadar tatapan….ni pun masa raya ari tue..baru sekarang nak upload…:D….ok laa hanya sekadar disini sahaja untuk hari nie…wassalam

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: